A Patriots kivágta a balhéba keveredett védőjét

A New England Patriots május 18.-án egyéves szerződést kötött korábbi játékosával Brandon Spikes-al de nem tartott sokáig a védő második Pats-es korszaka. A Patriots ma bejelentette, hogy elküldte a balhéba keveredett védőjét.

Jelenleg annyi tűnik biztosnak, hogy a játékos tulajdonában levő 2011-es Mercedes Maybach balesetet okozott. Ma reggel a rendőrség nyilvánosságra hozta, hogy az autó OnStar fedélzeti navigációs rendszere szerint az autóval elütöttek egy szarvas majd összeütköztek egy másik autóval.

A szarvas elütésére a navigációs rendszer adatai alapján derült fény (az állatot nem találták meg) míg az ütközést a másik autó sofőrje jelentette be. A 2009-es Nissan Murano-nak három utasa volt (egy gyerek is az autóban utazott) akiket kivizsgálásra kórházba szállítottak. A rendőrségi információk szerint könnyebb sérüléssel megúszták az esetet.

Jelen pillanatban még nem emeltek vádat Spikes ellen és a linebacker Mercedes-ét még kötötték össze hivatalosan a balesettel. Mindennek ellenére a Patriots azonnal elküldte a játékosát, nem is olyan régen a csapatok még türelmesebbek voltak a játékosokkal. Az idei offseasonban nem Spikes az egyetlen botrányba keveredett játékos és mindegyik esetben azonnal megváltak a játékosoktól.

 Az tagadhatatlan, hogy az autó ütközött valamivel

(nfl.com, Fotó: .bostonherald.com, foxct.com)