A Titans két szezon után megvált a running backjétől

A Tennessee Titans reggel bejelentette, hogy megválik a csapat running backjétől Shonn Greene-től. A futó két éve érkezett a New York Jets-től amikor hároméves, 10 millió dolláros szerződést kötött a csapattal.

A szerződés értelmében 3.25 millió dolláros alapfizetés, 833 ezer dollár időarányos és 100 ezer dollár edzés bónusz illette a játékost. Az elküldésével a Titans fizetési sapkájában felszabadul a játékos alapfizetése és az edzésbónusza.

Az előzetes hírek szerint Greene kihagyta volna az önkéntes edzéseket, hogy több időt tölthessen együtt az újszülött fiával. Tegnap azonban mindezt cáfolták és bejelentették, hogy a futó részt fog venni a mai edzésen de erre már kerülhetett sor.

Szerződtetését megelőző mindkét szezonjában átlépte az 1.000 futott yardot de a Titans-nél eltöltött két szezonja alatt (24 mérkőzésen) 171 futókísérletből, 687 futott yardot és 6 futott touchdownt szerzett.

A legfrissebb jelentések szerint már csak Bishop Sankey és az újonc David Cobb mögött szerepelt a depth charton. Greene elküldése után már biztosnak látszik, hogy a Titans a két fiatal running backel és az elsődlegesen a passzjátékba bevonható Dexter McCluster-el vág majd neki az idei szezonnak.

(nfl.com, Fotó: thefantasyfootballgirl.com)