24 millióért hosszabbított Nick Foles

A St. Louis Rams tegnap meghosszabbította irányítója Nick Foles szerződését. Az idei offseasonban szerződtetett játékos kétéves, 24.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával amely 14 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A Rams vezetősége júniusban kijelentette, hogy kulcsfontosságú számukra a játékos megtartása. Foles-t a 2012-es Draft harmadik körében választotta ki a Philadelphia Eagles így most lép szerződésének utolsó évébe amelyben 1.5 millió dollárt fog keresni.

"Foles munkája elég meggyőző volt. Mindent meg tud dobni. Folyamatosan irányítja és beszél a csapattársaihoz akik nagyon elégedettek a huddleben végzett tevékenységével és azzal ahogyan a támadóegységet irányítja. Szóval nagyon elégedett vagyok azzal amerre tart." - mondta Jeff Fisher az NFL Mediának adott nyilatkozatában.

A csapattársak pedig valóban elégedettek az új irányítójukkal, a wide receiver Kenny Britt és a tight end Jared Cook több nyilatkozatukban is kihangsúlyozták mindezt.

"Mindet tud amit egy irányítótól elvársz, mindent amit mindig is akartam. Máris úgy érzi, hogy idei tartozik és itt is akar maradni még egy jó ideig ami jó dolog. Ez amire szükségünk van." nyilatkozta Cook.

Foles eddigi három éves pályafutása alatt 6.753 passzolt yardot, 46 passzolt touchdownt és 17 interceptiont szerzett. Legjobb szezonját két évvel ezelőtt futotta amikor 27 touchdownt és csak 2 interceptiont szerzett. A 2013-as alapszakaszban nyújtott teljesítményével be is került a Pro Bowl keretbe.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)