A New England Patriots elküldte Matt Flynn-t és szerződtette Ryan Lindley-t

Matt Flynn ma visszakerült a piacra miután a New England Patriots megvált a nemrégiben szerződtetett irányítójától. Flynn csak és kizárólag biztonsági tartaléknak érkezett Foxboroughba, hogy Tom Brady eltiltásának idejére ne csak Jimmy Garoppolo álljon a címvédő rendelkezésére.

A jelenleg 30 éves irányító megsérült az edzőtábor előtt és azóta egyetlen edzésen sem tudott részt venni. A héten minden csapat számára elkezdődik az előszezon így kell nekik egy irányító akit pályára tudnak küldeni a találkozókon.

A Pats elsősorban a szabadügynökpiac irányítóiban gondolkodhatott és a választásuk végül az Arizona Cardinals korábbi irányítójára Ryan Lindley-re esett. Flynn elküldése után egyéves szerződést kötöttek a jelenleg 26 éves játékossal. A piacról még behúzhatták volna Michael Vick-et vagy Vince Young-ot ami sokkal érdekesebb, bár korántsem biztos, hogy hatékonyabb választás lett volna.

Lindley csapatot talált magának de Flynn elég rossz helyzetben van a sokadik elküldését követően. Nem elképzelhetetlen, hogy az előszezon során behúzza a Cleveland Browns vagy a Buffalo Bills de a szakértők véleménye szerint a New York Giants és Kansas City Chiefs offense rendszer lenne számára a legjobb. De persze mindehhez elengedhetetlen, hogy valamelyik irányító megsérüljön.

Ellenkező esetben csapat nélkül fog maradni Flynn az idei szezonban és nagy valószínűség szerint véget is ér a profi pályafutása. Bár "legnagyobb sikereit" a Lambeau Field-en érte el és valamilyen probléma esetén talán még egyszer utoljára visszatérhetne a Green Bay Packers-hez.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com, musketfire.com)