Véget ért a Steelers kicker szezonja

Az előszezon mérkőzéseken a csapatok szeretnék elkerülni a sérüléseket de sajnos ez minden évben elkerülhetetlen. Eddig csak egyetlen előszezon mérkőzésen vagyunk túl és máris kiesett az egész szezonra az egyik kezdőjátékos.

A tegnap hajnali Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers Hall of Fame mérkőzés második félidejének kickoffjánál megsérült az Acélgyáriak kezdő kickere Shaun Suisham. A tegnap elvégzett MRI vizsgálat bebizonyította, hogy a rúgónak elszakadt a keresztszalag a bal térdében így már nem léphet pályára az idei szezonban.

Suisham jósnak bizonyult, vagy ráérzett a végzetére mert a mérkőzés után elmondta, hogy véleménye szerint elszakadt a keresztszalagja. A 33 éves játékos 2010 óta a Steelers kezdő kickerének számít és hosszútávon számolnak vele mert a tavalyi szezonban négyéves szerződéshosszabbítást kötöttek vele.

A kicker a Steelersnél eltöltött időszaka alatt 87,9%-os pontossággal értékesítette a mezőnygólokat így nem lesz egyszerű a szabadügynökpiacról megfelelő helyettest találniuk. A három legesélyesebb jelölt Billy Cundiff, Garrett Hartley és Shayne Graham lehet.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)