Eli Manning is aláírta a megszerződését

Eli Manning is megkapta a megaszerződését. A New York Giants kétszeres Super Bowl győztes irányítója már jóideje tárgyalásokat folytatott a csapatával és a jelek szerint megkapta a kívánt szerződést.

Manning négyéves, 84 millió dolláros szerződést kötött a Giants-el. A szerződésből 65 millió dollár garantált keresetnek számít. Érvényes szerződéssel rendelkezik az idei szezonban így 101.5 millió dollárt kereshet a következő öt évben.

Az idei offseasonban elég sok irányító aláírta a "megaszerződését" és Eli most csatlakozott a legjobban fizetett játékosok közé. Az utolsó két Super Bowl résztvevő Wilson (21.9 millió) éves átlagától kicsit elmarad de megelőzte Phillip Rivers-t (20.8 millió). Aaron Rodgers (22 millió) nem került veszélybe, Őt valószínűleg Andrew Luck fogja letaszítani a trónról.

Manning új szerződése tartalmaz egy kitételt ami szerint a szerződés ideje alatt nem lehet eltradelni az irányítót. A 34 éves irányító így annak a csapatnak a játékosaként vonulhat vissza amelynél az egész pályafutását töltötte.

Manning csak a Giants játékosa volt a pályafutása során de nem Ők választották ki a Drafton. A 2004-es Draft első pickjét a San Diego Chargers birtokolta és miután kiválasztották Manning-et az irányító közölte, hogy nem fog leszerződni a csapattal. A harmadik helyen a Giants kiválasztotta Philip Rivers-t és Manning egy tradeel (Rivers és két Draft pick) a Giants-nél találta magát.

(nfl.com, Fotó: nydailynews.com)