Johnson a sérült tartalék listára került

Charles Johnson a combhajlító sérülés miatt biztosan nem játszik legalább a Hálaadás napi meccsig.

A defensive end a sérült tartalék/kijelölt visszatérő listára került, ami azt jelenti, hogy jogosult lesz visszatérni a 12. héten, amikor a Panthers a Dallas Cowboys-hoz látogat a Hálaadás napján. Johnson a harmadik negyed végén sérült meg a vasárnapi, New Orleans Saints elleni győzelem során.

A csapatok megnevezhetnek egy olyan játékost a szezonban, aki visszatér a sérült listáról. Így Johnson visszatérhet az edzésekhez november 10.-én és visszakerülhet a keretbe november 24.-én. Addig nem számít bele az 53 fős keretbe.

Johnson keretben elfoglalt helyét most az egykori Chicago Bears defensive end, Jared Allen tölti be, aki hivatalosan is a Panthers csapatához került egy trade után. Allen csatlakozik Mario Addison-hoz, Kony Ealy-hez és Wes Horton-hoz a rotációban.

Továbbá a Panthers feltöltötte a gyakorló csapat keretét is kedden a safety Marcus Ball leigazolásával, akiről a Panthers az utolsó keretszűkítésnél mondott le. A játékos 12 meccsen, két alkalommal kezdőként játszott a New Orleans csapatában 2014-ben. A hely akkor lett szabad, amikor a Carolina leigazolta a wide receiver Brenton Bersin-t az 53 fős keretbe a gyakorló csapatból szombaton.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: abc11.com