Túlzásba vitte az ünneplést a Super Bowl győztes védő

Már egy hét is eltelt így már biztosan nem a győzelmet ünnepelte de sikerült bajba kerülnie a Super Bowl győztes védőnek. Jelentések szerint tegnap hajnalban ittas vezetés miatt Idaho államban letartóztatták a Denver Broncos safetyjét Shiloh Keo-t.

Az Ada Megyei Sheriff hivatal hivatalos weboldalára feltöltött jelentés szerint hajnali 2:19-kor tartóztatták le a bajnok védőjét akit azóta óvadék ellenében szabadon engedték. Keo "peremembernek" számít így a jövője szempontjából igen rosszul jött ez a letartóztatás.

"Tisztában vagyunk a Shiloh Keo-t érintő üggyel és meg fogjuk várni a vizsgálat végét." - szerepelt a Denver Broncos szűkszavú közleményében.

Keo szezon közben lett a Broncos játékosa amikor erősítésre szorult a sérülések által megtizedelt secondary. Az első próbajátékot elbukta majd a Twitteren üzent a Broncos defensive koordinátorának, hogy legközelebb se feledkezzen meg róla.

Keo-t a 2011-es Draft ötödik körében választotta ki a Houston Texans és Wade Phillips együtt dolgozott vele három szezonon keresztül. A koordinátor betartotta az ígéretét és a következő alkalommal leszerződtették a safetyt.

A Broncosnál a tartalék safety posztját töltötte be és négy alapszakasz mérkőzésen lépett pályára. Az esetek többségében a speciális egységben számítottak a szolgálataira. Az újabb sérülések miatt a Főcsoportdöntőn nagyobb szerepet kapott, három tacklet szerzett és a mérkőzést lezáró onside kick megszerzése is az Ő nevéhez fűződik.

(nfl.com, Fotó: ran.de)