Futója szerint Peyton Manning-nek vissza kellene vonulni

A Denver Broncos running backje C.J. Anderson azok táborát gyarapítja akik szerint véget fog érni a Peyton Manning éra. A futó pénteken a NFL Total Access című műsorban beszélt a már kétszeres Super Bowl győztes irányítójáról.

"Így gondolom. Lovagoljon el a naplementében. Mi más kellene még elérnie? Öt MVP címe van, két Super Bowl gyűrűt nyert és minden statisztikai kategóriában az első helyen áll. Öröm volt veled játszani 18-as.

Most mindenki Manning válaszára vár mert nehéz elképzelni, hogy egy csapat kirúgná a jövőbeli Hall of Fame-t játékosát aki egyébként jelenleg a Super Bowl címvédő irányítója. A Sheriff távozása/maradása meghatározó lesz Brock Osweiler számára is.

A csapat nyilatkozata szerint addig nem tárgyalnak Osweiler-el amíg Manning nem dönt a jövőjéről (egyes hírek szerint azonban már kapcsolatba léptek vele). Manning-nek és a Broncos-nak legkésőbb március 8.-ig dönteni kell mert másnap garantálttá válik az irányító 19 millió dolláros fizetése. Osweiler pedig ezen a napon kilép a szabadügynökpiacra és az biztos, hogy a csapat nem fog franchise taget használni a megtartásához.

(nfl.com, Fotó: tsn.ca)