Draft Preview: Safety-k

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

Karl Joseph (5-10, 205, West Virginia)
A négy éves kezdő csak négy meccset játszott végzősként térdsérülés miatt, de még így is sikerült öt interception-t szereznie a Mountaineers-ben. Joseph óriási erővel játszik és híres elsöprő találatairól. Az első forduló végén lekerülhet a tábláról.

Vonn Bell (5-11, 199, Ohio State)
A korábbi Buckeye Joseph-el harcol azért, hogy első safety-ként legyen kiválasztva. Bell, a kétéves kezdő, mint kiderült, egy játékmester és vezére volt a secondary-nek, All-American választás volt juniorként 2015-ben. Lance Zierlein (NFL.com) Bell-t egy másik korábbi Buckeye-hez hasonlítja - a Panthers safety Kurt Coleman-hoz.

KeiVarae Russell (5-11, 192, Notre Dame)
A három éves kezdő cornerback pályafutását öt interception-nel és 12 levédekezett passzal fejezte be pályafutását. Akadémiai problémák miatt felfüggesztették a teljes 2014-es szezonra, de visszaszerezte a kezdő posztot 2015-ben.

Keanu Neal (6-0, 211, Florida)
Neal-ben megvan az a felépítés és vadság, amit az NFL játékosmegfigyelői keresnek. A támadó felfogású tackle junior szezonját a csapat legjobbjaként 51 tackle-el fejezte be. A legtöbb elemző szerint Neal egy második körös választás lehet.

Justin Simmons (6-2, 202, Boston College)
Öt interception-t ért el senior-ként 2015-ben, a második legtöbbet az ACC-ben. Cornerback és safety is volt juniorként, mielőtt teljes értékű safety lett. Képessége a játékok végrehajtásához izgatja az elemzőket.

KITŰNŐ COMBINE

Miles Killebrew (6-2, 217, Southern Utah)
Killebrew egy safety/linebacker hibrid lehet az NFL-ben, és lenyűgöző számokat produkált a Scouting Combine-on. 22 fekvenyomással a legjobb volt a safety-k között. A második legjobb safety volt 96 cm-es súlypontemelkedéssel és a 3. a 6.93-as three-cone drill eredményével.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: cbssports.com