Hat játékos indul az idei Kiegészítő Drafton

Az edzőtáborig sem pihenhetnek a csapatok, hiszen két héten belül megrendezésre kerül a Kiegészítő Draft. Az úgynevezett Supplemental Draft július 14.-én délután (helyi idő szerint) 1 órakor veszi kezdetét

Azok a játékosok szerepelnek rajta akik valamilyen játékengedélyi problémák miatt lemaradtak az áprilisi játékosbörzéről. Ezt mindig csak igény szerint rendezik meg és a következő évi Draft jogokért cserébe lehet választani. Az áprilisi rendezvénytől eltérően a mostani Draft elektronikusan zajlik.

Az idei Kiegészítő Drafton az Ole Miss cornerbackje Tee Shepard, a Virginia Tech long snappere Eddie D'Antuono, a Purdue defensive linemanje Ra'Zahn Howard, a Sam Houston State running backje Jalen Overstreet, a Calgary Egyetem wide receivere Rashaun Simonise és a Concordia defensive endje Cameron Walton indul.

A legnagyobb eséllyel talán az Ole Miss korábbi védője, Tee Shepard indul a Drafton. A játékos tavalyi szezon közben elhagyta a Rebels-t. Shepard halláskárosult és állítása szerint az edzők a betegségére hivatkozva szándékosan lecsökkentették a játékidejét.

A Kiegészítő Draft-on nem aktívak a csapatok, a tavalyi évben csak a St. Louis Rams választott. A Kosok a Clemson offensive linemanjét Isaiah Battle-t választották ki az idei ötödik körös Draft cetlijükért cserébe. Battle előtt pedig csak 2012-ben választottak, akkor a Cleveland Browns egy második körös pickért elvitte az elkapó Josh Gordon-t.

(nfl.com, Fotó: turfshowtimes.com)

Címkék: nfldraft, draft2016