Három kérdés a Panthersnál: Offensive line

Offensive line Preview:

Nem is olyan régen ezt a csoportot még az instabilitás jellemezte, de most ez az egyik legstabilabb egység a keretben. Mind az öt kezdő visszatér, miután összesen négy meccset hagytak ki tavaly - egy csoport, amely támogatta az NFL legjobb offense-ét az 500 pont elérésében.

Három kérdés

1. Hogyan fog Mike Remmers visszatérni a csalódást keltő Super Bowl után?

A Panthers jobb oldali tackle-je tűz alá került, miután a Denver defensive end-je, Von Miller az 50. Super Bowl-on megverte őt, de a Carolina megmutatta, hogy hisz benne és megtartotta a korlátozott szabadügynököt. A Panthers eredménye 22-4, köztük három playoff győzelem, mióta Remmers bekerült a kezdő csapatba a 2014-es szezon végén. Remmers-nek jó a hozzáállása, mondván, a tapasztalat jobb játékossá teszi  idővel. Ha pedig jobb, mint volt az az elmúlt két szezonban, akkor a jobb oldali tackle poszt jó kezekben van.

2. Mit várhatunk Daryl Williams-től a második évében?

Néhányan úgy tekintenek Williams-re, mint lehetséges kezdő a jobb oldali tackle poszton, de ez inkább egy bók számára, mint panasz Remmers ellen. Williams térd sérülést szenvedett a szezonnyitón, ami megölte az erős előszezon során felépített lendületét, de erősebben tért vissza, sőt két meccsen kezdett, mint hatodik offensive linemen. A Panthers-nek ott van Remmers a jobb oldalon és a baloldali tackle Michael Oher egy három éves szerződés hosszabbítást kapott ebben a holtszezonban, de jó, hogy Williams, mint megbízható tartalék az  offensive line mindkét oldalán bevethető.

3. Milyen mély a keret középen?

A belső hármas már a 2014-es szezon végén is jól működött, amikor az akkor még újonc Trai Turner és Andrew Norwell kezdte bontogatni a szárnyait a Pro Bowl center Ryan Kalil mellett. A kezdők által kihagyott négy meccs tavaly a belső hármasban volt, és a két tartalék, akik beugrottak, már nincsenek a keretben. De érkezett a veterán Gino Gradkowski, aki Kalil tartaléka és amikor Norwell megsérült a Super Bowl-on, a veterán Chris Scott kapta a munka nagy részét. Scott a Carolina csapatában a negyedik szezonját kezdi és az elsőszámú opció Norwell és Turner mögött.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu