Nyilatkozatok az Arizona elleni mérkőzés elé

Gerald McCoy a nyitó fordulóban igazi vezére volt a védelemnek. Ő így látja a folytatást:

"Ha ránézünk a menetrendre azt látjuk, sokat kell még bizonyítanunk. Kezdve az Arizona ellen. Ők elvesztették a nyitó fordulót a konferencia döntő veresége után. A vezetőedző és a GM szűkszavú. Ha ők úgy gondolják a legjobb csapatot alkotják az NFC-ben, 0:2 után újra kell értékelniük. Hogy Carson Palmer mitől jó? Az O-line időt ad neki. David Johnson pedig dinamikus játékos, de amilyen lyukakat nyitnak, az ad neki esélyt. Amit csinálnak, az sikeres volt az elmúlt években. Nagy munka vár ránk, de meg tudjuk oldani! Ez egy igazi teszt nekünk. Az Atlanta egy nagyszerű csapat és nehéz volt nyerni, de most láthatjuk majd meg, mennyire tudunk állandó formát hozni!"

Az ellenfél sztárjátékosa, Larry Fitzgerald sokszor áll fel slot receiver pozícióba. Ha ez a hétvégén megtörténik, könnyen szembe találkozhat a mi újonc Vernon Hargreaves-ünkkel. Ez hatalmas vizsga lesz a fiatal cornerback-nek. Mike Smith ezt mondja:

"Vernonnak volt a legkeményebb dolga az újoncok közül az elmúlt héten. És ő tudott játszani külső és belső területeken egyaránt. Ez sokat elárul az ő tudásáról. Nem volt ugyan tökéletes, de ő nagyon jó irányba megy ligaszinten is."

Vernon a lehetséges párharc elé csak ennyit fűz:

" Mindenki ismeri Larryt. Számomra ez izgalmas és nem mindenki játszhat így ellene. Versenyben leszek, megnehezítem a dolgát és meglátjuk mi lesz!"

Mint kiderült Jameis Winston még gyerekkorában találkozott egyszer Alabamában egy nyári tábor alkalmával Bruce Arians-szel. Jameis így emlékszik vissza az élményre:

"Egy dologra nagyon emlékszem. Arra, hogy megmutatta a Super Bowl gyűrűjét. Sosem érintett meg semmi még úgy, mint az ott. Ő adta a motivációt, hogy menjek a Super Bowl-ért."

A soros ellenfél vezetőedzője pedig ezt mondja irányítónkról:

"Szívesen lennék az edzője, nincs kétség! Győztes típus, jó vezér és még nagyon fiatal."

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com