Kardinális gondok. Cardinals - Buccaneers 40:7

Azért hal meg a remény utoljára, mert ő a gyilkos! Szó mi szó, jól be lettünk árazva. Ami Jameisnek a múlt héten bejött, az most ellene fordult. S ezúttal nem volt semmi, ami ezt megfordíthatta volna.

I. negyed: Ha mindjárt interception-nel kezded az első drive-odat, még csak legyintesz. Volt ilyen a múltkor is! A negyed vége akkor is 0:0.

II.negyed: Amikor megdobod a másodikat és még pluszban egy alkalommal a labdát is kiejted, kezdesz aggódni. Jól teszed, mert még észre sem vetted, de tulajdonképpen elment a meccs. 0:24 oda.

III.negyed: Aztán megdobod az első TD-t és reménykedsz. De egy gyilkosban kár reménykedni, mert a következő drive-ban egy interception Td-vel akkora csapást mér rád, hogy legszívesebben kiaraszolnál tyúklépésben a stadionból, csak hogy ne lásson senki. Persze csúnya dolog, de ilyenkor jó látni, hogy a társaid is hibáznak bőven. Mint például egy 45 yardos field goal kísérletet. 7:33, persze, hogy oda.

IV. negyed: Gyakoroltatjátok egy kicsit a punter-eteket, majd amolyan minden mindegy alapon dobsz még egy interception-t. Mert már úgy hozzá szoktál!

Valahogy így láthatta a mérkőzést belülről Jameis. Egy olyan mérkőzést, ahol a két csapat ereje fényévekre volt egymástól.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: creativetravelgroup.com