Paxton Lynch kezd a Jaguars ellen

Az újonc elsőkörös irányítónak kell megmenteni a címvédőt. A Broncos a hét folyamán még reménykedett benne, hogy az idei kezdőirányítójuk pályára tud lépni a Jaguars ellen de kiderült, hogy Trevor Siemian lábsérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.

Nem marad más választásuk, ismét be kell dobni az újonc Paxton Lynch-et. Az elsőkörös irányító tétmérkőzésen a 4. héten pályára lépett a Buccaneers ellen és egy héttel később az Atlanta Falcons ellen elvesztett mérkőzésen kezdő volt.

Tétmérkőzéseken eddig 59 passzkísérletből 37 sikeres átadása volt, 393 passzolt yardot, 2 touchdownt szerzett és 1 alkalommal eladta a labdát. Az eddig két győzelemmel rendelkező Jaguars elsőre ideális ellenfélnek látszik de mégsem lesz ez olyan egyszerű feladat.

A Jaguars defense sok pontot enged és szenvednek a futójáték ellen de a passzjáték kivédekezésében a liga negyedik helyén áll. Lynch a gyenge Falcons defense ellen közepesen teljesített és ma helyt kell állnia egy erősebb alakulat ellen.

Az újonc játékát döntően befolyásolja majd az előtte játszó falemberek teljesítménye. A Falcons ellen 5 alkalommal is földre vitték és a szezon során a védők már 30 alkalommal sackelték a Broncos aktuális irányítóját.

nfl.com, Fotó: espn.com