A Bears reserve/futures szerződést kötött a Giants korábbi játékosával

A Chicago Bears reserve/futures szerződést kötött a szebb napokat is megélt Rueben Randle-lel. A New York Giants korábbi wide receivere egy olyan szerződést kötött amely csak az új szezon első napján lép életbe így nincs rá garancia, hogy valaha is pályára fog lépni a Bears játékosaként.

Randle korábban négy szezonon keresztül a Giants játékosa volt, 2.644 elkapott yardot és 20 touchdownt szerzett a csapat játékosaként. A tavalyi felkészülést az Eagles játékosaként kezdte meg de a végső keretszűkítésnél megváltak az elkapótól.

Jelenleg annyi tűnik biztosan, hogy a felkészülést Bears játékosként fogja megkezdeni de a csapatba kerüléshez fel kell vennie a harcot a Kevin White, Cameron Meredith párossal. Továbbá jelenleg nem lehet tudni, hogy mi lesz a csapat sztárelkapójával Alshon Jeffery-vel.

Jeffery franchise taggel játszott az idei szezonban így márciusban ismét szabadügynökké válik. Az esetleges távozásával gyengülne a Bears csapata de ezzel párhuzamosan Randle esélyei nőnének, hogy bekerüljön a végső 53 fős keretbe.

nfl.com, Fotó: twitter.com