Korábbi ügynöke szerint 95 millió dolláros szerződést akar Odell Beckham Jr.

Az utóbbi időkben kialakult trend alapján senkit sem lep meg, ha egy a legjobbak közé tartozó játékos az új szerződésének aláírásakor a liga legjobban fizetett játékosa lesz. Most Odell Beckham Jr. következik aki idén az elsőkörös választottaknál lehívható opciós ötödik évvel játszik.

OBJ korábbi ügynöke is megszólalt az ügyben és Joel Corry elárulta, hogy véleménye szerint milyen szerződésre hajt a korábbi ügyfele. Ötéves, 95 millió dolláros szerződésről beszélt 45 millió dollár garantált tartalommal. Ez évente átlagosan 19 millió dollárt jelentene amivel a liga legjobban fizetett játékosa lenne.

Az ügynök véleménye szerint azonban OBJ jobban járna ha rövidebb kontraktust írna alá. Meglátása szerint egy hároméves, 55 millió dolláros (40 milliós garantált tartalommal) szerződést is alá tudna írni a Giants-el. Hamarabb megkapná a garantált összeget és három év múlva a változott feltételek mellett új szerződésért tárgyalhatna.

Az éves átlagot tekintve jelenleg Antonio Brown a liga legjobban fizetett elkapója. A Pittsburgh Steelers elkapójának éves átlaga 17 millió dollár. Őt Mike Evans (Buccaneers, 16,5M), DeAndre Hopkins, (Texans, 16,2M), Sammy Watkins (Chiefs, 16M) és Jarvis Landry (Browns, 15,1M) követi a listán.

A garantált fizetések tekintetében azonban már Evans áll a lista élén az öt évre szóló 38.258 millió dollárjával. Nem lehet tudni, hogy OBJ mikor írja alá az új szerződését de az biztos, hogy mindkét lista élén az Ő neve fog szerepelni.

nfl.com, Fotó: elitesportsny.com