Az idei lesz Le'Veon Bell utolsó éve a Steelers játékosaként

Tegnap este lejárt a franchise tages játékosokra vonatkozó határidő de egyik játékos sem kapta meg a várt hosszútávú szerződését. Köztük volt a Pittsburgh Steelers running backje Le'Veon Bell is aki a nyilatkozatok szerint az utolsó szezonját játssza idén a csapat játékosaként.

Bell még mindig nem írta alá a rárakott franchise taget de a tavalyi évhez hasonlóan valamikor az előszezonban alá fogja kanyarítani a nevét. Ellenkező esetben mégsem ez lesz az utolsó Steelers-es éve de valószínűtlen, hogy kihagyná az egész szezont. A legfrissebb hírek szerint alá fogja írni de kihagyja az edzőtábort

A beszámolók szerint a Steelers felkínált Bell-nek egy igen mutatós szerződést de a játékos és az ügynöke nem találta megfelelőnek az ajánlatot.

"Steelers játékosként szerezett volna visszavonulni. Mindkét fél nagyon keményen dolgozott azért, hogy ez megvalósulhasson de az NFL kemény üzlet."- szerepelt a játékos Twitter oldalán.

"Egyértelművé vállt a számunkra, hogy a pozíció alapján akarta megfizetni a csapat és nem a képességei alapján." - nyilatkozta a running back ügynöke Adisa Bakari.

Ma a reggelre az is kiderült, hogy a csapat egy ötéves, 70 millió dolláros szerződést ajánlott a futónak. Ez átlagosan 14 millió dollárt jelentett volna szezononként és a hírek szerint 30 millió dollárt az első két szezonban megkapott volna.

Nos ha megnézzük a legjobban kereső játékosokat akkor láthatjuk, hogy a Falcons futója Devonta Freeman áll a lista élén a maga 8.25 millió dolláros átlagával. Szóval innen nézve a Steelers a posztja alapján igen is túl akarta fizetni a játékosát. A problémát az jelentette, hogy Bell egy Top elkapónak kijáró szerződést magának.

nfl.com, Fotó: twitter.com