A Patriots 50 millióért hosszabbított a támadófalemberével

A New England Patriots legjobb támadófalembere jövő márciusban nem fog kikerülni a szabadügynökpiacra ugyanis hozzávágtak egy csinos szerződéshosszabbítást. Shaq Mason guard ötéves, 50 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával.

A szerződés 23.5 millió dollár garantált összeget tartalmaz és Mason 30 millió dollárt fog keresni az első három szezonjában. Az átlagosan évi 10 millió dollárral Mason nem lett posztjának legjobban fizetett játékosa ugyanis hat guard jobban fizető szerződést tudhat magáénak.

Mason csak holnap tölti be a 25. születésnapját de 30 éves koráig nem lesznek szerződés problémái. Idén lép újonc szerződésének utolsó évébe amelyben 1.9 millió dollárt fog keresni így az új szerződéssel alaposan megnövelte a bankszámláját.

A falember a Georgia Tech játékosaként jelentkezett a 2015-ös Draftra ahol a Patriots a negyedik körben kiválasztotta. Hároméves pályafutása során 46 mérkőzésen lépett pályára és 41 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. 2016-ban átkerült jobb oldalra ahol 31 alkalommal kezdett.

nfl.com, Fotó: twitter.com