A csoda folytatódik, avagy ki is itt a kapitány?

I. negyed: Álomszerű kezdés. Azonnal egy 75 yardos TD passz DeSean Jackson-nak. Naná, hogy Ryan Fitzpatrick az okozója! A negyed végén Kwon Alexander kikényszerít egy labdavesztést, Carlton Davis pedig összeszedi azt, de kihasználatlan marad. Sajnos egy interception miatt, azt azonban hozzá kell tenni, hogy nem Fitzpatrick hibájából. A pontosan megérkező labdát O.J.Howard olyan szerencsétlenül ejti ki, hogy az Ronald Darby kezeiben landol. De még 7:0 a Kalózoknak.

II.negyed: Ha nem is a labdaszerzés utáni drive-ban, de büntet a bajnok. Pederson edző simán nekivezényli csapatát a negyedik kísérletnek. Ezúttal sikerrel is zárják a drive-ot Corey Clement jóvoltából, miután az Eagles fal letakarítja az egész tampai jobboldalt. De nem késik a válasz. O.J.Howard javít egy ugyancsak 75 yardos touchdownnal. Szépséghiba, hogy Catanzaro kihagyja az extra pontot. Sebaj, az ellenfél rúgója, Jake Elliot a mezőnygól kísérletet hibázza el, miközben Chris Godwin, Fitzpatrick harmadik TD passzát kapja le. Félidőben 20:7.

III.negyed: Az Eagles mindent megpróbál. Többször is nekimennek a negyedik kísérletnek, de csak egy TD váltás történik Mike Evans és Jay Ajayi által. 27:14.

IV. negyed: Sajnos Evans ront. Kiverik a kezéből a labdát, de az Eagles ebből még nem tud pontokat felrakni. Igaz egyel később már Nelson Agholor igen, méghozzá hatot. Marad egy kis izgalom, mert a végén még megkapja a bajnok a labdát, de az utolsó másodpercek ide-oda passzolgatása, ahogy lenni szokott, labdavesztéssel zárul és Lavonte David diadalmasan gyűjtheti be a játékszert.

Kérem szépen! Ryan Fitzpatrick 402 yard, 4 TD passz (jó volt az az egy Interception, ami nem írható a számlájára) 144,4-es rating. Na akkor tegyük fel gyorsan a kérdést! Ki is itt a valódi kapitány?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: cbssports.com