A Vikings vezetőedzőjének sajtótájékoztatója: Griffen, Elflein és az LA Rams

Egy gyors sajtótájékoztatót tartott a Minnesota Vikings vezetőedzője, Mike Zimmer. A sajtótájékoztató fő témája természetesen Everson Griffen volt, de szó esett még visszatérő játékosokról és a soron következő, Rams elleni bajnoki meccsről is.

Mike Zimmer a következőket mondta:

“Most nem a football lesz a legfontosabb Griffen számára. Nyilvánvaló, hogy nehéz időszakon megy keresztül, remélem a legjobbakat. 5 éve ismerem Griffen-t, mindig kedveltem, mindig is fogom. …. A most csütörtöki, Rams elleni mérkőzésre nem fog elutazni velünk. Stephen Weatherly fog kezdeni helyette. …. Griffen-el utoljára a Green Bay elleni meccs után beszéltem, azóta nem. …. Nagyon jó támogatási programunk van, mindent megteszünk a játékosainkért és azok családjaiért is. Tulajdonosaink nagyon keményen dolgoznak, hogy a játékosok számára, beleértve Griffen-t is, minden szükséges erőforrást előteremtsenek.”

“Pat Elflein a Rams ellen kezdő lesz. Úgy érzem, hogy jól csinálta a dolgokat, így nincs ok arra, hogy ne ez történjen.”

“Cousins-al kapcsolatban elmondhatom, keményen dolgozunk azon, hogy minden adódó helyzetben magabiztosan birtokolja a labdát.”

“Dalvin Cook játszani fog, amennyiben lesz rá lehetőség.”

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: cbssports.com