Sam Bradford napjai meg vannak számlálva Arizónában

Sam Bradford az idei offseasonban érkezett az Arizona Cardinals csapatához és az első három mérkőzésen kezdő volt. A héten azonban az elsőkörös Josh Rosen-el szemben elvesztette a kezdő posztját és a mai találkozóra még a keretbe sem nevezték.

A Cardinals a Seahawks csapatát fogadja hazai pályán és az újonc mögött Mike Glennon lesz a második számú irányító. Bradford a mai depth charton a harmadik helyet foglalja el így inaktív lesz a csoportrivális elleni összecsapáson.

Bradford kétéves, 40 millió dolláros szerződésért érkezett márciusban amely 15 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Ebből 10 millió dollárt a szerződés aláírásakor megkapott. A szerződésben szerepel egy 5 millió dolláros bónusz amely a mérkőzésektől függ. Azzal, hogy inaktív lesz a Seahawks ellen 312,5 ezer dollártól esik el.

Glennon is kétéves szerződést kötött a Cardinals-al de csak 8 millió dollárért. Ha Rosen marad a kezdő akkor nem lesz szükség Bradford-ra és az elküldésével még spórolnának is. A szezon végéig még kihúzhatja Arizonában de jövőre biztosan új csapat után nézhet.

Jövőre 25 millió dollárt fog elfoglalni a fizetési keretből és az elküldése után csak 5 millió dollár halott összeg maradna utána. Ilyen számokkal lehetetlen a csapatnál tartani egy tartalékirányítót.

Fotó: twitter.com