A szezon leggyengébb játéka csak vereséget érhetett Európában

Tegnap este következett az idei hatodik mérkőzés és a soron következő következő vereség. Este a Seattle Seahawks csapatával csapott össze a Raiders és a mérkőzésen mutatott játék miatt a találkozó egyetlen percében sem volt benne, hogy győzelemmel távozunk Londonból.

A játék egyetlen aspektusában sem lehet pozitívumot találni. A passzjáték botrányos volt, a támadófal kritikán aluli, a futójáték katasztrofális és a védelem is borzasztóan teljesített. Ja és még a kicker is elhibázott egy mezőnygólkísérletet.

Passzjátékban a korábbi stratégiát követtük, lehetőleg a legközelebbi elkapásra jogosult játékosodnak passzolj. Derek Carr-nak összesen 2 passza volt sikeres amelyet 5, szóval 5 yardnál távolabbra passzolt. 142 passzolt yardot szerzett és a csapat 106 passzolt yarddal zárt. Ráadásul még 2 elvesztett fumblet is összehozott.

És ez nem ért zászlót

A különbség okát a sackekben kell keresni. A sérülések miatt felforgatott támadófal botrányosan teljesített, összesen 6 alkalommal sackelték Carr-t. De nem csak a passztámogatásban vallottak kudarcot hanem a futójátékot sem tudták támogatni.

A futójáték már hosszú ideje nem működik és ez tegnap sem volt másként. Marshawn Lynch 13 alkalommal futott amivel 45 futott yardot szerzett és ez 3.5 yardos átlagot jelent. Mellette Jalen Richard két futásból 3 egész yardot szerzett. Még Carr-nak sikerült 4 meneküléséből 31 futott yardot szereznie.

Mivel nem működött a passzjáték ezért az elkapók silány napot zártak. A levegőben a running back Richard volt a legeredményesebb de Ő is csak 48 elkapott yardot szerzett. Emellett kiütötték még Amari Cooper-t is aki elkapás nélkül zárta a mérkőzést és egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen súlyos a sérülése.

Szép nyugodtan megkereste, majd leporolta a labdát majd megtalálni a viszonylag üres elkapóját

A védelem most sem tudott nyomást helyezni az irányítóra, csak egyetlen alkalommal sikerült földre vinni Russell Wilson-t. Ezt az újonc Ardey Key hozta össze akinek egy másik játéknál sikerült alaposan megkergetni az irányítót. Az endzone előtt még sikerült összehozniuk egy szerencsés interceptiont de több pozitívumot nem lehet elmondani a védelemről.

A héten bye week következik így van idő rendezni a sorokat. Hát bőven lesz dolguk, remélhetőleg sikerül van pozitívat elérni a srácokkal. Jövő hétvégén az ugyancsak gyengén teljesítő és ugyanúgy 1-5-ös mérleggel álló Indianapolis Colts következik. Ha a Colts-t sem sikerült legyőzni azt már nem lehet kimagyarázni.

nfl.com, Fotó: seattletimes.com