Brandon Marshall helyettesíti Dez Bryant-et

Egy héten belül másodjára is veterán elkapóval erősített a New Orleans Saints. A múlt héten egyéves szerződést kötöttek az április óta csapat nélkül álló Dez Bryant-el de az elkapó megsérült a pénteki edzésen és véget is ért a szezonja. Pótlására a Seattle Seahawks-tól korábban elküldött Brandon Marshall-t nézték ki.

Marshall részt vett a csapat múlt heti edzésén és a beszámolók szerint akkor is elégedett volt vele a Saints edzői stábja. Bryant sérülése után azonban szükségük volt egy elkapóra és a mai napon egyéves szerződést kötöttek az elkapóval.

Marshall a 13. profi szezonját futja. Hat szezonban is bekerült a Pro Bowl keretbe de egyetlen alkalommal sem tudott rájátszás mérkőzést játszani az aktuális csapatával. Ha nem történik valamiféle csoda akkor megszakad a rossz sorozata ugyanis a mutatott játék és a 8-1-es mérleg miatt idén megtörik Marshall playoff mentes pályafutása.

Az elkapó utoljára még a New York Jets játékosaként, 2015-ben teljesített elit szinten. 1.502 elkapott yardot és 14 elkapott touchdownt szerzett akkor de az utóbbi éveket főként a sérülések határozták meg. Idén a Seahawks játékosaként 136 elkapott yardot és 1 elkapott TD-t szerzett mielőtt 7 mérkőzés után megváltak tőle.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com