Kritizálta a koordinátort így a Redskins elküldte a védőjét

Némiképp szokatlan dolog történt tegnap ugyanis egy játékos élő rádióadásban jelentette be, hogy elküldték a csapatától. D.J. Swearinger-nek nem a játékával volt probléma ugyanis Pro Bowl tartalék lett a teljesítménye miatt hanem azért kellett távoznia a Washington Redskins-től mert alaposan beolvasott a védőkoordinátornak.

A safety a 106.7 The Fan rádiónak adott interjújában elmondta, hogy a csapat vezetőedzője Jay Gruden tegnap reggel behívatta az irodájába és közölte, hogy lemondanak róla. Az egész ügy hátterében az áll, hogy Swearinger a kamerák előtt élesen kritizálta Greg Manusky-t.

Swearinger a Tennessee Titans ellen elvesztett mérkőzés után akadt ki. Meglátása szerint a harmadik downos szituációkban nem emberezni hanem zónázni kellett volna merthogy Blaine Gabbert irányította a Titans-t. Még azt is hozzátette, hogy meglátása szerint Ő több videót néz az ellenfelekről mint a Redskins stábja.

Teljes egészében sohasem fogunk belátni a színfalak mögé de hasonló kirohanás miatt azért több más csapatnál is elküldést ért volna. Swearinger 53 tacklet, 1 sacket, 4 interceptiont, 3 kierőszakolt fumblet szerzett és 10 passzt védekezett le. A Pro Football Focus posztjának 11. legjobb játékosaként rangsorolja.

nfl.com, Fotó: twitter.com, sports.yahoo.com