A Patriots felkészül Josh McDaniels távozására

Tavaly Josh McDaniels távozása már biztos volt de mégis maradt. Idén azonban úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen a New England Patriots offensive koordinátorának távozása. Ha pedig távozik akkor valakinek át kell venni a helyét és már jelölt is van Foxboroughban.

A jelöltjük pedig nem más mint a USC offensive koordinátora Kliff Kingsbury. A Texas Tech korábbi vezetőedzője csak most fogadta el a koordinátori posztot és több NFL csapatnál is felmerült vezetőedzőként de új csapata megtiltotta, hogy profi csapatnál interjúzzon.

A tiltás persze nem lesz akadály ugyanis egy bizonyos összeg fejében ki lehet vásárolni a szerződéséből. Hiába dobták be a nevét több csapatnál, jelenleg nem volt igazán komoly esélye, hogy vezetőedző legyen az NFL-ben. A koordinátor poszt viszont egészen más dolog és McDaniels távozása után nagy esély van rá, hogy csatlakozzon Bill Belichick edzői stábjához.

Az egészhez persze az kell, hogy McDaniels vezetőedző legyen. A hírportálok szerint a Green Bay Packers és a Cleveland Browns vezetőedzői posztjára esélyes. Utóbbi elég furán hangzik ugyanis egy hete még arról írtak, hogy a Browns még interjúra sem hívta az edzőt.

profootballrumors.com, clutchpoints.com, Fotó: twitter.com