Források biztosra veszik, hogy Bill Belichick-et menesztik a szezon végén

Jó pár hete téma Bill Belichick jövője és a friss hírek szerint már meg is született a döntés. A Boston.com értesülése szerint Robert Kraft, a New England Patriots tulajdonosa már a németországi vereség után eldöntötte, hogy a szezon végén meneszti a hatszoros Super Bowl győztes vezetőedzőt.

Tom Curran, az NBC Sports Boston munkatársa tegnap beszámolt róla, hogy már eldőlt a vezetőedző sorsa. Az előző fordulóban sikerült legyőzniük a Pittsburgh Steelers csapatát így jelenleg 3-10-es mérleggel rendelkeznek de a döntés már korábban megszületett.

"A mérkőzés utáni [a Colts elleni 10-6-os vereség után november 12-én Németországban] beszélgetések, amelyeket azon a héten folytattam, világossá tették, hogy a döntés megszületett" - mondta Curran. "Le akarták játszani az alapszakaszt és az év végén különböző okokból elválnak az útjaik."

Curran megjegyezte, hogy egy szezon közbeni kirúgás nagyon valószínűtlen, és hogy Belichick - aki a hírek szerint 2023 után még egy évig szerződésben áll - továbbra is olyan szaktekintélynek számít (6 Super Bowl vezetőedzőként, 2 Super Bowl koordinátorkén) akit akár elcserélhetnek a szezon után.

sportmania.png

Fotó: twitter.com