A zászló esőből a Steelers jött ki jobban

Túl vagyunk az első előszezon mérkőzésen.
1.negyed: Ezt 7-0-ra nyerjük egy Godwin-Winston összjáték eredményeként.

2.negyed: A Steelers 13 pontot szerez zsinórban, amire a Bucs csak Matt Gay 52 yardos rúgásával tud válaszolni, a félidő előtt 4 másodperccel. 10:13 az állás.

3.negyed: Egy újabb Steelers touchdownra, Dare Ogunbowale válaszol egy 10 yardos futás után. A két pontos kísérlet viszont nem lesz sikeres. 16:20.

4. negyed: Még 10 pontot szerez a Steelers, a mérkőzés eldől. Ezen az sem változtat, hogy először Tunner Hudson és Ryan Griffin összjátékából, majd Dare Ogunbowale újabb, 1 yardos futásából is TD-t ér el a tampai csapat. Utóbbit 10 másodperccel a vége előtt.

Lényegében majd minden statisztikai adat a Bucs mellett szólt. Ugyanakkor több pontot az ellenfél szerzett és volt egy adat, ami nagyon csúnyán fest. 14 büntetésből 112 yardot kellett hátrálnia a csapatnak. Ez rengeteg. Még akkor is, ha a Steelersnek is volt 10 büntetése. A játékosok teljesítményéről picivel később!

Sajnos nem csak a pályán érte veszteség a csapatot. Vita Vea túl van a pénteki MRI vizsgálaton és a bal térdében diagnosztizált szalag sérülés miatt előreláthatólag 6-8 hét kihagyásra kényszerül. A Bucs vissza is igazolta a keretbe Stevie Tu'ikolovatu-t.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com