A Seahawks csak a hosszabbításban bírt a Buccaneers-el

I.negyed: Nem kezdődnek rosszul a dolgok, hiszen a negyed három touchdown-ja közül kettő a Bucsé. Először Ronald Jones 8 yardos, kalandokkal teli futása hoz eredményt. Aztán a Seahawks is megcsinálhatja a maga tánctanári segédlettel megalkotott ünneplési koreográfiáját. Végül a sokat szidott Breshad Perriman most javítja a múlt forduló hibáját. 14:7 a Bucs javára.

II.negyed: Egy kihagyott Seahawks mezőnygól kísérlettel kezdődik, így Mike Evans egy 5 yardos passz után tovább növeli az előnyt. A félidő vége előtt, egy Devin White pass interference szabálytalanságot követően Jacob Hollister 1 yardos elkapása után jön közelebb az ellenfél. Mivel még 29 másodperc hátra volt, a Bucs is eljut egy 50 yardos mezőnygól kísérletig, de Gay mellé trafál. 21:13 a félidő.

III.negyed: Tyler Lockett okoz ismét fejfájást a Bucs passz elleni védelmének és az újabb TD-vel és az ezt követő sikeres két pontossal kiegyenlít a Seahawks. Egy 41 yardos Gay mezőnygól jelenti, hogy az előny a negyed végén még mindig a Bucsnál van. 24:21.

IV.negyed: Kalandos kis negyed ez. Kezdődik azzal, hogy mindkét oldalon láthatunk egy fumble utáni labdavesztést. Először Devin White az okozója, akinek amúgy kettő is volt ebből a műfajból, csak az egyiket nem sikerült pályán belül megszerezni. Ezt most Jordan Whitehead-nek igen. Csak hát a visszatámadásnál Donovan Smith-t belenyomják Winston hátába ami újra labdavesztést okoz. Ezután a hazaiak két mezőnygóllal egyenlítenek és a vezetést is megszerzik. Matt Gay erre válaszol 45 yardról. Egál van. D.K. Metcalf az újabb touchdown szerzője, de ezt végül Dare Ogunbowale 1 yardos futott Td-je ismét kiegyenlíti. Idegenben jó a döntetlen mondhatnánk, de az NFL-ben nem így működik. Jöhet a hosszabbítás!

Itt a Seahawks nyeri a pénzfeldobást és már nem is adják át a lehetőséget a vendégeknek. Egy hosszú drive végén Jacob Hollister TD-je állítja be a végeredményt.

Ezúttal Winstonon nem múlt semmi. Sajnos a passz elleni védekezése a Buccaneersnek így a szezon felénél sem mondható el, hogy összeállt. Sem Tyler Lockett gyorsasága, sem D.K.Metcalf ereje nem volt elérhető a Bucs számára ezen az estén. Igaz most futás ellen is volt némi zűr, hiszen az ellenfél 6,6 yard/futás átlaggal dolgozott. Sajnos sérülésekből is akadt. Carlton Davis, Carl Nassib és Anthony Nelson is kihagyásra számíthat.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: seahawkswire.usatoday.com