NFL HUNGARY

2019.júl.11.
Írta: nflfan komment

A kerettagságért küzd a Titans második körös választottja

A Tennessee Titans a három évvel ezelőtti Draft második körében választotta ki Austin Johnson-t de a védőfalember az eddigi pályafutása során nem tudta bebizonyítani, hogy megérte a magas Draft cetlit. Sőt az idei edzőtáborban már a kerettagságáért kell küzdenie.

Tovább

Csak egy játékost választottak ki a Kiegészítő Drafton

Este 19 órás kezdettel kezdetét vette az idei Kiegészítő Draft és a várakozásoknak megfelelően nem sok izgalmat hozott. Ahogyan arra számítani lehetett csak egyetlen játékost választottak ki, a Washington State safetyje Jalen Thompson az Arizona Cardinals csapatához került az ötödik körben.

Tovább

Giants pozíciós áttekintő: elkapók

A liga egyik legkiválóbb elkapósorát tudhatta a magáénak a Giants, amelyben Odell Beckham Jr. vitte a prímet. A legjobb játékosunkat eladtuk, de így sem számít gyengének a névsor, bár „klasszikus” első számú célpont nem biztos, hogy van a keretben. Vajon ki tudja magára vállalni ezt a szerepkört?

Tovább

Frank Gore a liga harmadik legeredményesebb running backje lehet az idén

Frank Gore eddig 14.748 futott yardot szerzett a karrierje során így az idei szezonban utolérheti Barry Sanders-t amivel a liga történetének harmadik legtöbb futott yardot szerző running backje lenne. Ehhez 521 yardra van szüksége és ha 136 alkalommal a kezébe nyomják a játékszert akkor a…

Tovább

Ryan Tannehill a Titans tartaléka

Nincs félnivalója Marcus Mariota-nak mert az idei szezonban is Ő lesz a Tennessee Titans kezdőirányítója. Mike Vrabel-t, a Titans vezetőedzőjét kérdezték erről és kijelentette, hogy az edzőtáborban sem lesz verseny, Mariota a kezdő míg Ryan Tannehill a tartalék.

Tovább

Randy Gregory megpróbál visszatérni

Ez kicsit félreérthető ugyanis Randy Gregory 2020 végéig rendelkezik szerződéssel a Dallas Cowboys-al de az életben levő eltiltása miatt nem léphet pályára. A pass rusher sokadjára bukott meg tiltott szerzek vizsgálata miatt és Roger Goodell februárban határozatlan időre eltiltotta.

Tovább
süti beállítások módosítása