A Tom Brady helyzet és a megoldása?!

A Tennessee Titans elleni playoff kiesés pillanatától a legfontosabb témát Tom Brady jövője jelenti Foxboroughban. Azóta eltelt majd két hónap és még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz a hatszoros Super Bowl győztes veterán irányítóval pedig csak egy megoldás létezhet.

A legfrissebb hírek szerint a New England Patriots vezetősége még nem tárgyal az irányítóval akit már a fél ligával összehoztak a médiában. A hírek szerint Brady évi 30 millió dollárt akar keresni és a Raiders illetve a Titans-t emlegetik leginkább vele kapcsolatban.

A jelenleg érvényes szerződések alapján a Patriots fizetési sapkájában 41 millió dollár szabad hely van. Ebből soknak tűnne ha rögtön 30 milliót lefoglalnánk Brady-nek mert nem mindegyik szabadügynök fog távozni illetve a Draftolt játékosok fizetésének is helyet kell hagyni.

De mindent egybevetve, a jövőt be kell áldozni Brady miatt. Robert Kraft tulajdonos nem engedheti meg, hogy elengedje azt az embert aki 20 év alatt tulajdonképpen eggyé vált a csapatával és a franchise arca lett. Mindenképpen meg kell adni amit kér mert egyszerűen nem engedheti meg, hogy másik csapatot irányítson így ameddig játszani akar Foxborughban kell tartani. Még úgyis ha ezért sok mindent be kell áldozni. Játékosokat és jövőbeli győzelmeket is!

Fotó: clutspoints.com