Spóroljunk, hogy aztán túlköltekezzünk?

A Buccaneers a szabadügynök piac nyitása előtt nem sokkal egyes oldalak szerint 84 millió dollár költőpénzzel rendelkezik. Még további 6 millióval gyarapodhat ez az összeg március 22-én. Akkor kell ugyanis dönteni Cam Brate opciós évéről, s ha a csapat a nem mellett dönt, ennyit spórolhat.

Reális az esélye Justin Evans elküldésének is, aki a sérülések miatt nem tudja hozni a vártakat. Vele további 1,173 millió spórolható meg. A spórolás áldozata lehet M.J.Stewart, Kendell Beckwith és a T.J. Logan érkezése miatt Dare Ogunbowale is. Bár utóbbiak elküldése rendkívül csekély hasznot hoz a büdzsében.

Na de! Mint kiderült, a Bucs nem csak érdeklődött Tom Brady iránt, hanem a legtöbbet fizetné neki per év, az ajánlattal előállni kívánó csapatok közül. 34 millió dollárt. Pontosan 3 évre 102 milliót adna, amiből 68 millió garantált.

Én konkrétan leestem a székről, mert hát Brady karrierjét ugyan elismerem, na de mit tud adni a Bucsnak a teljesen kiszáradt Brady? (Ezt azért láttuk a tavalyi évben.) Rutint? Filozófiát? Sikoltozó tinilányok sokaságát?

Őrült dolognak tartanék kiadni egy lefelé szálló ágban lévő Bradyre ennyi pénzt. Egy Bradyre, aki előtt itt még csak elit fal sem lenne. Szakértők nem adnak sok esélyt Brady Tampába szerződésére, de azért ez az elgondolás már önmagában felveti a kérdést. Van legalább egy normális ember a Bucsnál? Vagy csak ezt megint én látom túl sötéten?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com