Jimmy Garoppolo örül, hogy újra Josh McDaniels-el dolgozhat együtt

Jimmy Garoppolo pályafutása, ahogyan azt már tavaly is tudni lehetett, véget ért a San Francisco 49ers csapatánál és új fejezetet kezd a Las Vegas Raiders irányítójaként. Nem véletlen, hogy Fosztogató lett miután a Raiders vezetőedzője és general managere is a New England Patriots alkalmazásában állt korábban.

Garoppolo hároméves, 72.75 millió dolláros kötött az új csapatával. 34 millió dollár a garantált keresete. Josh McDaniels lesz a vezetőedzője aki korábban a támadó koordinátora volt Foxboroughban és ennek az elmondása szerint nagyon örül az irányító.

"Ó, igen" - mondta Garoppolo pénteken, amikor megkérdezték tőle, hogy a Raiders is szerepelt-e a listáján, amikor a szabadügynökséghez közeledett. "Igazából az egyik ügynököm adta meg az első csapatok listáját. A Raiders ott volt a listán. Ismerem Josh-t, Dave-et (Ziegler) - az [general manager]. Mindez szerepet játszott."

"Kyle támadó stratégiája Josh stratégiájával szemben, egyszerűen más a gondolkodásmódja" - magyarázta Garoppolo. "Szóval, azt hiszem, az elmém ilyen módon történő átalakítása az első lépés. Aztán jön a "nyelv" újratanulása. Alapvetően, mintha spanyolról franciára váltanék, vagy valami ilyesmi. Nem fog sokáig tartani, de azt hiszem, Josh támadójátéka nyilvánvalóan fejlődött az évek során. Csak fel kell vennem, amilyen gyorsan csak lehet, de nem fog sokáig tartani."

Fotó: thespun.com sandiegouniontribune.com