Újonckodjunk linebackerül?

Először is az a véleményem - s ezzel egészen biztosan nem maradok egyedül- az idei linebacker class nagyon gyenge. Mégis most írnék egy pár mondatot néhányról. Nem erősorrendről van szó, egész egyszerűen csak ezek a játékosok keltették fel valamilyen szinten az érdeklődésemet.

Először is SirVocea Dennis (6'1",226) Pittsburgh.

A védőt valahová a második nap végére teszik, pedig a videóit látva elképesztő dolgokat láthat az ember. Dennis mindenhová odaér, ellentmondást nem tűrően szerel. Pedig ha a méreteit nézzük ez nem egyértelmű. Mégis úgy vagdossa földhöz a nálánál lényegesebb nagyobb culákat, hogy nem hiszel a szemednek. S el is érkeztünk az ő nagy kérdéséhez. Ezzel a mérettel meg fogja tudni tenni ugyanezt a ligában is? Nézve a videóit egy kicsit a szerencsétlenül járt Ryan Shazier jutott eszembe.

Dorian Williams (6'2", 225) Tulane.

A méreteivel ő sem tűnik ki. Ellenben volt két igen jó éve az egyetemen. Na meg egy szörnyűséges. Akkor melyik az igazi Williams? Azt hiszem vele kapcsolatban az inkonzisztencia jelenléte az alap kérdés. Pedig a motorja elképesztő. Dennishez hasonlóan mindenhová képes odaérni. Nincs a pályának olyan szeglete, amit ne tudna bejátszani. Már ha éppen abban a formában van. Talán Nick Boltonhoz hasonló leginkább a játéka.

Jack Campbell (6'5",243) Iowa.

Na ő aztán prototípus méretekkel rendelkezik! Bivalyerős, nem lehet elnyomni, egész egyszerűen fűbe tapossa azt a támadót, aki közelít felé. Mindig! A class legjobb futás elleni védője posztján. Zabáltam a videóit. Brian Urlacher ötlött fel lelki szemeim előtt. Csak hát azoknak a huncut irányítóknak szokott egy olyan rossz szokása lenni, hogy passzolnak is néha. Na akkor viszont baj van!

Ivan Pace Jr. (6'0", 239) Cincinnati.

Igazi blitz király, ami Bowles-nak tetszeni szokott. Csak a blitz Öcsém! Mert hát tényleg csak ebben jó. Mágnesként vonzzák őt az irányítók. A többi viszont sajnos felejthető. Egy újabb Micah Parsons? Azért azt mondjuk nem hinném!

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: syracuse.com