Letartóztatási parancsot adtak ki a Jets korábbi elsőkörös védője ellen

A New York Jets korábbi első körös játékosa, Darron Lee újabb jogi problémákkal néz szembe, mivel letartóztatási parancsot adtak ki ellene mert nem jelent meg a bíróságon az ellene áprilisban benyújtott családon belüli erőszak és testi sértés vádja miatt.

A 28 éves linebackert az év elején tartóztatták le Ohióban, miután azzal vádolták, hogy bántalmazta az édesanyját (majd később kiderült, hogy a fia anyját is). A letartóztatási parancshoz vezető események során Lee gyermekének anyja áprilisban felhívta a dublini (Ohio) rendőrséget, hogy bejelentse, a férfi bántalmazza saját anyját.

A nő azt állította, hogy sikoltozást hallott egy emeleti szobából, és amikor utánanézett, Lee-t az anyja fölött állva találta egy zárt ököllel. Az anya, aki később kórházba került, arról számolt be, hogy fia többször fejbe ütötte. Miközben ebben az ügyben folyt nyomozás kiderült egy másik ügy is.

Ebben az esetben Lee-t azzal vádolták, hogy egy telefont dobott gyermekének anyjához, amivel megütötte a fejét és vérzést okozott a fülében. Állítólag megragadta a nő nyakát is és megütötte a feje melletti párnát, aminek következtében piros foltok keletkeztek a nyakán. A jelentések szerint Lee hűtlenséggel gyanúsította a nőt, ami a veszekedéshez vezetett.

Darron Lee-t a Jets a 2016-os NFL Draft 20. helyén választotta ki. Profi karrierje kezdetben ígéretesen indult, a Jetsnél töltött három szezonja alatt 36 alkalommal kezdett. A csapatnál töltött idejét azonban következetlenség jellemezte, és végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Később megordult a Kansas City Chiefs, a Buffalo Bills és a Las Vegas Raiders csapatánál. Végül 5 év után kikopott a ligából.

Fotó: registercitizen.com, twitter.com