J.J. Watt öccse miatt nem igazolt a Steelers-hez

A Pittsburgh Steelers csapatától nem idegen, hogy testvérpár egyidőben erősíti az Acélgyári csapatot. Cameron és Connor Heyward, Derek és T.J. Watt, Terrell és Trey Edmunds, Carlos és Khalil Davis, Nick két Nate Herbig. Két éve nem sok választotta el a csapatot attól, hogy három Watt testvért is a soraiban tudjon.

Chris Long podcastjában J.J. Watt elmondta, hogy miután 2021-ben elküldték a Houston Texanstól fontolóra vette, hogy aláír a Steelershez, hogy csatlakozzon T.J.-hez és Derekhez. J.J. azonban megjegyezte, hogy T.J. szerződés tárgyalása szerepet játszott abban, hogy végül a Cardinals mellett döntött.

"Természetesen fantasztikus lett volna a testvéreimmel játszani, de T.J. is ott volt a szerződéshosszabbítási helyzetében és az utolsó dolog, amit tenni akartam, hogy odamegyek és pénzt veszek el a szerződéséből".

2021-ben T.J négyéves 112 millió dolláros hosszabbítást kötött a Steelers-el. Szabadügynökként J.J. pedig az Arizona Cardinals játékosa lett. Kévéves, 28 millió dolláros szerződést kötött a csapatátval majd idén végleg szögre akasztotta a sisakját.

Fotó: twitter.com