Elküldték mert kétszer verekedett az edzőtáborban

A Tennessee Titans tegnap lemondott Jamarco Jones támadófalemberről, aki a jobb oldali tackle poszt egyik lehetséges kezdőjátékosa volt. A lépésre azért került sor mert a héten két edzésről is ki kellett zárni verekedés miatt.

"Jones-nak két egymást követő edzésnapon is problémája volt az edzőpályán, beleértve egy blokkot csütörtökön, ami korai távozásához vezetett" - olvasható a csapat hivatalos honlapján. "Majdnem verekedést is kirobbantott a feldühödött védekező játékosokkal".

Azok között, akikkel Jones korábban összecsapott ott volt a kétszeres Pro Bowl védő Jeffery Simmons is.

Mivel Nicholas Petit-Frere az NFL szerencsejáték-szabályzatának megsértése miatt a szezon első hat mérkőzésére eltiltást kapott, a Titansnak van egy betöltetlen hely a jobb oldali tackle poszton. Jones az edzőtábor elején több alkalommal is az első csapattal edzett.

A 27 éves Jones-t a Seattle Seahawks Draftolta a 2018-as NFL-draft ötödik körében és 2019-2021 között 36 mérkőzésen játszott a csapatban, hét alkalommal kezdőként. A Titans 2022 márciusában szerződtette Jonest, azonban tavaly nem játszott mert a gyakorlócsapatba helyezték át.

A Titans egy hete szerződtette a veterán offensive tacklet, Chris Hubbardot, és úgy tűnik, hogy ebben a helyzetben Ő lesz a kezdő a támadófal jobb szélén.

Fotó: twitter.com