A Broncos kezdőjátékosai játszani fognak az előszezonban

Sean Payton a Denver Broncos vezetőedzőjeként új követelményt támaszt a sztárjátékosai felé ami nem más mint az előszezonban való részvétel. Russell Wilson és a Broncos többi sztárjátékosa augusztus 11-én az Arizona Cardinals elleni első előszezon mérkőzésen fognak játszani a Denverben.

Wilson 2022-ben, az első Broncos-szezonjában, miután Seattle-ből Denverbe cserélték, egyetlen előszezon-versenyen sem vett részt. A tavalyi szezon kudarccal végződött, ami Nathaniel Hackett kirúgásához vezetett a szezon vége előtt. Kicsivel több mint egy hónappal később a Denver megegyezett a New Orleans Saintsel, hogy Payton lesz a Broncos vezetőedzője.

Payton 152-89-es mérleget hozott magával Denverbe vezetőedzőként, beleértve a Super Bowl XLIV győzelmet is. Emellett több változtatást is bevezetett amelyek közül az egyik az előszezonban való pályára lépés kötelezettsége.

Nem szabad arra számítani, hogy sokáig a pályán látjuk őket, de az, hogy egyáltalán részt vesznek az előszezonban, szemléletváltást jelent egy olyan csapat számára, amely 2022-ben túlságosan laza volt, ami megmutatkozott abban, hogy képtelen volt következetesen végrehajtani a feladatokat. Payton, Wilson és társai 2023-ban ezt igyekeznek majd ezeken a hibákon javítani.

Fotó: twitter.com