Már csak 4 millió dollár különbség van az ajánlott és az elvárt összeg között

Nick Bosa az offseasonban kijelentette, hogy alá akarja írni a hosszútávú, megaszerződését a San Francisco 49ers csapatával. A defensive end idén az opciós ötödik évével játszik, 17.859 millió dollárt fog keresni a szezonban. Ha nem tudnak megegyezni akkor jövőre kikerülhet a piacra.

A csapat vezetőedzője, Kyle Shanahan már elárulta, hogy nem fogják elcserélni a játékost így a defensive end biztosan a 49ers játékosa lesz idei szezonban. A beszámolók szerint a hosszabbítási tárgyalások is zajlanak a háttérben és a mindössze 4 millió dollár van az ajánlott és az elvárt összeg között.

Hogy pontosan mennyit is ajánlott a 49ers azt nem lehet tudni de Bosa biztosan a legjobban kereső defensive end akar lenni. Ezt a címet jelenleg a Steelers védője, T.J. Watt birtokollja. A fiatalabbik Watt testvér évente átlagosan 28 millió dollárt vihet haza. A 49ers által ajánlott összeg is valahol itt helyezkedhet el.

Bosa-t a 2019-es Draft második helyén választotta ki a 49ers és az első pillanattól kezdve megmutatta, hogy miért vitték el ilyen magasan. Háromszor bekerült a Pro Bowl és egyszer (tavaly) az All-Pro keretbe. Megválasztották a legjobb védő újoncnak és tavaly a legjobb védőjátékosnak.

Fotó: ninersnation.com

img_9785.jpeg