A Broncos elküldte a 70 millió dolláros védőjét

A Denver Broncos nagyon gyengén kezdett és a jelek szerint már szezon közben megkezdik a csapat átalakítását. Ma délután bejelentették, hogy elküdlték a két évvel ezelőtti offseason legnagyobb igazolásának számító rass rusherüket, Randy Gregoryt.

Gregoy 2022-ben ötéves, 70 millió dolláros szerződéssel érkezett a Broncos-hoz. Már akkor is leírtam, hogy a pályafutása alapján alaposan túlfizették a védőt. Egyetlen szezonjában sem tudott pályára lépni az összes mérkőzésen és a legeredményesebb szezonjában 6 sacket szerzett.

A tavalyi szezonban 6 mérkőzésen tudott játszani, 10 tacklet és 2 sacket szerzett. Idén pályán volt mind a 4 alapszakasz találkozón, 8 tackle, 1 sack és 1 levédekezett passz fűződik a nevéhez.

16.1 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából idén amely az elküldés után teljes egészében halott összeggé válik (valószínűleg nyernek valamennyit mert 4 mérkőzés után küldték el). Az utolsó három év mindegyikében 16.1 millió dollárt foglal el de ebből minden évben felszabadul 14 millió dollár. Így a szezon után már "csak" 6.3 millió dollár marad. Gregory viszont nagyon jól járt a Denveri kalandal, két szezon alatt 28 millió dollárt keresett.

Fotó: twitter.com