Trevor Lawrence a Jaguars összeomlásáról

A 2022-es Jacksonville Jaguarsot a visszatérés határozta meg, a szezont zsinórban öt győzelemmel zárták, és megnyerték a csoportjukat, a rájátszásban pedig hatalmas fordításos győzelmet arattak a Los Angeles Chargers ellen. A 2023-as Jags megfordította a forgatókönyvet és összeomlott a végjátékban.

A vasárnapi 28-20-as vereség a Tennessee Titans ellen, amely már három hete kiesett a rájátszás versenyből, az 5. Jaguars vereséget jelentette azt utolsó 6 mérkőzésükön. Ezzel pedig elveszették a csoportot pedig egész évben az élen álltak.

A Jags a 18. héten enerváltan lépett pályára, végignézte, ahogy a Titans futója, Derrick Henry száguldozik a pályán, az irányító Trevor Lawrence pedig két interceptiont dobott az első félidőben. Egy másik visszatérési kísérlet is meghiúsult amikor az irányítót egy negyedik kísérletnél az 1 yardos vonalnál elnyomták és 7:13 perccel a vége előtt esélye volt a kiegyenlítésre. A Jaguars utolsó próbálkozásánál Lawrence, aki az egész szezonban sérülésekkel játszott, csúnyán elhibázta az utolsó két passzát.

img_1993.jpeg

"A szavak most már nem jelentenek sokat" - mondta Lawrence a csapat honlapján. "Ez még friss, és mindenki a maga módján fogja ezt feldolgozni. Meg kell, mindenki így tesz, de rosszul kell éreznie magát, csalódottnak és frusztráltnak kell éreznie magát önmagában, a támadásban, a csapatban. Mindenben. Annyi munkát fektettél bele. Idejövünk, (ha) nyerünk, bejutunk a rájátszásba. Otthon játszunk a rájátszásban. Mindannyian megértjük, hogy hol tartunk, és hogy mennyire kiábrándító az idei év vége. Jobbnak kell lennünk."

Fotó: twitter.com