Akik biztosan nem játszanak a fordulóban

Holnap este folytatódik a meccsmaraton de senki se felejtse el, hogy az óra állítás miatt korábban, már 18 órától kezdődnek az esti mérkőzések. Most is minden héten szép számmal adódnak olyan játékosok amikek nem tudják vállalni a játékot. És persze ez a lista még bővülni fog holnap estig.

Ryan Tannehill egész héten beszédtémát szolgáltatott és pár napja kiderült, hogy miután nem tud játszani mindkét tartaléka szerepet fog kapni a mérkőzésen. A kezdőirányítók közül Deshaun Watson és Justin Fields sem játszik. Zay Flowers nagyon produktív az újonc szezonjában de héten biztosan nem fogja gyarapítani az elkapott yardjait. Deebo Samelre sem számíthat az utóbbi hetekben szenvedő Brock Purdy.

Akik biztosan nem lépnek pályára: Ryan Tannehill, Tae Davis, Robert Woods, Sheldon Rankins, Brevin Jordan, Vonn Bell, Laviska Shenault, Zay Jones, Nick Bolton, James Hurst, Kylen Granson, Braden Smith, Joe Tippmann, Daniel Jones, Gary Brightwell, Bradley Roby, Cody Barton, Deebo Samuel, Deshaun Watson, Marcus Williams, Nate Davis, Terell Smith and Justin Fields.

Fotó: the33rdteam.com

img_0195.jpeg