A mai egyetlen mérkőzés ahol kezdőirányítóval állnak ki a csapatok

A Lions kicsit visszaesett az utóbbi időben, az elmúlt három meccsből kettőt elveszített, de még mindig az NFC egyik legjobb csapatának számít. Eközben a Broncos ereje megcsillant, mivel az 1-5-ös kezdés után az elmúlt hét meccsből hatot megnyert és egy győzelemmel lemaradva a Kansas City Chiefs mögött a második helyen áll az AFC Nyugati csoportjában.

A Broncos védelme - amely a 3. héten 70 pontot engedett a Miami Dolphinsnak - volt az újjáéledés motorja, 24 labdaszerzéssel vezet az NFL-ben és plusz 6-os turnover mutatót eredményezett. Sean Payton támadóegysége is sokat javult az utóbbi időben.

Bár a Lions kikapott a Green Bay Packerstől és a Chicago Bearstől, Dan Campbell Lions együttese továbbra is vezeti az NFC Északi csoportját és a San Francisco 49ers-el, a Dallas Cowboys-al és a Philadelphia Eagles-el küzd a konferencia első három helyéért.

A mai három mérkőzésből már-már különlegesnek mondható a Lions és Broncos összecsapása ugyanis mindkét csapat a szezon előtt kinevezett kezdőirányítójával lép pályára. Russel Wilson és Jared Goff is bevethető. A Bengals a Vikings ellen és a Steelers a Colts ellen is tartalék irányítóval játszik.

sportmania.png

Fotó: clutchpoint.com