Az idei Draft 5 legjobb irányítója

Idén irányító poszton több érdekes, franchise potenciállal rendelkező játékos van. Williams az osztály legnagyobb ígérete, mint atletikus, elit vezetői képességekkel rendelkező játékos. Bár a 2023-as szezonja csalódás volt a 2022-es Heisman idénye után, a USC kiválósága All-Pro-kaliberű tehetséggel rendelkezik.

Daniels karcsú testalkata néhány csapatot elbizonytalaníthat, de az érdeklődő csapatok el vannak ragadtatva a dinamikus playmaking potenciáljától. Az LSU kiválósága káprázatos tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy kettős veszélyt jelentő irányító, aki futóként és passzolóként is elit tehetséggel rendelkezik.

Maye egy csalódást keltő utolsó szezonon van túl Chapel Hillben, de prototípusos méretei és kivételes karja miatt rengeteg figyelmet kap a játékosmegfigyelők körében.

Penixnek az Indianában szerzett sérüléseivel kapcsolatos kérdésekre kell majd válaszolnia, de keménységéhez és karjának tehetségéhez kétség sem férhet.

Bár McCarthy nem érte el Penix teljesítményét, rendelkezik atletikus eszközökkel és győztes pedigrével ahhoz, hogy a következő szinten is sikeres legyen. Egyetemi szinten már bajnoki címet szerzett.

1, Caleb Williams USC

2, Jayden Daniels LSU

3, Drake Maye North Carolina

4, Michael Penix Jr. Washington

5, J.J. McCarthy Michigan

Fotó: profootballnetwork.com