Lofa Tatupu kihagyja az egész következő szezont

A lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg és az Atlanta Falcons idén szerződtetett linebackere, Lofa Tatupu kénytelen lesz kihagyni az egész következő szezont. A Falcons vezetőedzője, Mike Smith jelentette be, hogy a múlt héten mellizomszakadást szenvedő védő partvonalon kívülre kényszerül az egész 2012-es szezonban. Hihetetlen balszerencsés Tatupu hiszen a tavalyi szezont is kihagyta miután a Seahawks elengedte és nem talált magának csapatot. A háromszoros Pro Bowl-er játékos karrierjét eddig is végig kísérték a sérülések, de ez már-már a hihetetlen kategóriát súrolja.

"Ahogyan tudjátok Lofa mellizom sérülést szenvedett a múlt héten. Elvégeztük a szükséges vizsgálatokat és a felépülés érdekében sajnos ki kell hagynia az egész következő szezont." - nyilatkozta Mike Smith a Falcons vezetőedzője.

A csapattól márciusban a New Orleans Saints-hez távozó Curtis Lofton helyére szerződtették. Tatupu a tavalyi újonc Akeem Dent-el küzdhetett volna meg a kezdő középső linebacker pozíciójáért. A csapat gyorsan reagált Tatupu elvesztésére és új szerződést kötött a 36 éves Mike Peterson-al aki az utóbbi három évben a csapat játékosa volt.

(nfl.com, Fotó: blogs.ajc.com)