Megsérült Mark Sanchez

A New York Jets irányító helyzete a rosszról még rosszabbra fordult a hajnali mérkőzés negyedik negyedében. A Jets harmadik számú offensive lineja mögött ugyanis megsérült Mark Sanchez. Az irányító jobb válla sérült meg amikor a New York Giants defensive tackleje Marvin Austin leterítette. Ezt követően a partvonal mellett passzolgatott majd jelezte az edzői stábnak, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést.

Sanchez vállát azonnal megvizsgálták röntgennel, de a mérkőzést követően a vezetőedző Rex Ryan nem beszélt annak eredményéről. A Jets kezdő irányítója ezt követően távozott a stadionból és szóba sem állt az interjúra várokozó újságírókkal.

A mérkőzésen nem Sanchez hanem az idei második körben választott Geno Smith volt a kezdő. Az újonc 30 passzából 16 volt sikeres, 199 passzolt yardot, 1 touchdownt passzolt de emelett 3 interception is szerepel a neve mellett ami miatt a Jets pályára küldte Sanchez-t. Ha nem sérült meg súlyosan akkor a mérkőzés után egyértelműen kijelenthető, hogy Sanchez-nek nem kell aggódnia a kezdő posztját illetően.

Sanchez sérülésének videójáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: newsday.com)