Kipróbálná a piacot a Giants legjobb defensive endje

Justin Tuck jövője erősen kétségessé vált, hiszen legutóbbi nyilatkozata alapján kipróbálná a szabadügynökpiacot. Mindenképp furcsa ez a döntés, hiszen korábban arról nyilatkozott a defensive end, hogy legszívesebben New Yorkban maradna pályafutása végéig.

"Kíváncsi vagyok mit hozna számomra a piac. Még soha nem voltam ebben a helyzetben és ez egy jó lehetőség lenne. Magamnak csinálnék rosszat, ha nem próbálnám ki milyen."

Korábban arról nyilatkozott védelmünk kapitánya, hogy mindenképp maradni szeretne. A játékos 31 éves lesz és valószínűleg pályafutása utolsó nagy szerződését kapja meg, így az is érthető, hogy a legjobbat szeretné. Csapatunk fizetési helyzete továbbra sem túl rózsás, így vélhetően nem tudja megtartani összes nagy sztárját.

"A következő hetekben le fogunk ülni és meglátjuk mi történik, de a Giants azt fogja csinálni ami számukra a legjobb és én is így teszek majd a családommal. Megértem a helyzetet és azt is, hogy milyen nehézségeket jelent az offseason. Annyi biztos, hogy itt nincs garancia. Ez üzlet és ezt mindenki tudja."

Tuck pályafutása egyik legjobb évén van túl, 16 mérkőzésen 11 sacket szerzett, kettővel többet mint az elmúlt két szezonban. Azt is figyelembe kell venni, hogy 30 felett már nem annyira vonzó egyik defensive end megszerzése sem.

"Elég jó játékosnak tartom magam és úgy gondolom mindenképp lesz érdeklődés az irányomba." -fejezte be mondandóját a játékos.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Képek: atlantablackstar.com, newsday.com