Top 5 szabadügynökök: elkapók és tight endek

Itt a második rész, ezúttal a WR-ek és a tight endek vannak terítéken.

Elkapók

Need? Részben. Hakeem Nicks valószínűleg távozik, Rueben Randle pedig képességekben elmarad tőle. Jerrel Jernigannek voltak szép megmozdulásai, kérdés meg tudja-e ismételni ezeket a pillanatokat 2014-ben is. Victor Cruznak valószínűleg sokkal többet kell majd szerepelnie az oldalvonal mellett. Mélység nincs, új kiegészítő játékosokra lesz szükség.

1. Eric Decker

Az egész piac egyik nagy nyertese lehet, valószínűleg első számú elkapónak járó pénzt kap.

2. Jeremy Maclin

Képességeivel nincs gond, de ACL szakadása a legrosszabbkor jött. Ugyan súlyos sérülésről beszélünk, de ebből simán vissza lehet térni, azonban meglepődnék ha 2-3 évnél hosszabb szerződést kapna valakitől.

3. Anquan Boldin

Öreg ember nem vén ember, ezt bizonyította Boldin idén Frisco-ban. Egy vagy két éve lehet még a ligában.

4. Julian Edelman

A Patriots komoly WR kínokkal küzdött, ennek az egyik élvezője pedig Edelman volt. Csapata valószínűleg mindent megtesz majd, hogy megtartsa játékosát, de ne lepődjünk meg ha az elkapó kipróbálja a piacot.

5. James Jones

Megbízható játékossá érett az évek alatt. Harmadik számú elkapónak teljesen megfelelő, McAdoo pedig korábbról ismeri már. Ti is arra gondoltok amire én?

Néhány további FA: Golden Tate, Emmanuel Sanders, Andre Roberts, Brandon LaFell, Riley Cooper, Danario Alexander, Dexter McCluster

Tight endek

Need? Igen. Brandon Myers-t nem fogja marasztalni az edzői stáb, Bear Pascoe szerződése lejárt, Adrien Robinson gyakorlatilag pályára sem lépett két év alatt.

1. Jimmy Graham

Tutira marad a Saints-ben, téma lezárva.

2. Dennis Pitta

Valószínűleg őt is magához láncolja jelenlegi csapata.

3. Brandon Pettigrew

Ő valószínűleg távozik a Lions-tól, kérője biztosan lesz. Az egyik legjobb elérhető tight endnek tűnik.

4. Jermichael Finley

Még nem tisztázott, hogy folytathatja-e karrierjét súlyos sérülése után. Ha igen, akkor is maximum egy évre írhat alá minimális garantált összeggel.

5. Scott Chandler

Jól tért vissza ACL szakadása után, a jövőben is hasznos játékot nyújthat. Érdekesség, hogy anno csapatunknak is a tagja volt.

Néhány további FA: Garrett Graham, Andrew Quarless, Fred Davis

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nj1015.com