A Tampa Bay Buccaneers nyeri a bajnokságot?!

A Buccaneers a héten hivatalosan is megkezdte a felkészülést a 2014-es szezonra. Persze még semmi durva dologra nem kell gondolni, a szezon ezen pontján kondícionális és erőnléti felméréseket tartanak. Az irányítók pedig kényelmesen dobálgatnak a fedezet nélkül mozgó elkapóknak. De ez alkalomból jó pár játékos állt a média rendelkezésére a tegnapi napon.

“A Tampa Bay Buccaneers nyeri a bajnokságot!”

Bizony új vezetőedzőnk ezt mondta ma a csapatnak. Tudhattuk meg Doug Martintól, egy interjú során. Az már a korábbi nyilatkozatokból is feltűnt, hogy a játékosok nagyon szeretik, és tisztelik Lovie Smith-t. A csapat körül pedig egy az elmúlt évektől teljesen eltérő, pozitív hangulat kezd kialakulni. És talán majd a játékosok sem a “vesztes” franchise képét sugározzák magukból. Doug Martin többek közt azt is elárulta, hogy szereti Jeff Tedford támadórendszerét. Szó szerint “offensive genius”-nak nevezte új támadókoordinátorunkat. Természetesen Mike Williams-ről is kérdezték, vele kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy sajnos sok félreértés esett vele kapcsolatban, a pályán kívüli tevékenységei kapcsán.

Connor Barth (K) is visszatért sérüléséből, és teljesen bevethetőnek látszik. Neki is nagyon pozitív élményei voltak az első nappal kapcsolatban. Elmondta, hogy kifejezetten jó érzés amikor férfiként kezelik az embert, nem pedig gyerekként, ahogy “egyesek” tették azt a közelmúltban. Connor Barth valóban jobban érezheti magát, hisz már viccelődni is van kedve.

Vincent Jackson már a holtszezon ideje alatt is különböző felkészítő programokban vett részt, teljesen önkéntesen. Hangolódván a közelgő edzőtáborra. Így neki ott már szinte csak gyakorolnia kell, amit eddig elsajátított. Azonban Lovie Smith-ről neki is csak jó véleménye van.

Mike Glennon szintén élvezte a közös munkát Jeff Tedforddal. Neki is nagyon tetszett az új támadórendszer, melybe úgy érzi sokkal jobban illeszkedik, mint az előzőbe. És úgy érzi még mindig megnyerheti a Buccaneers kezdő irányítói pozícióját. Függetlenül attól, hogy a sajtóban mit írnak Josh McCown-ról.

Bár a Buccaneers minden játékosa egy külön álló egyéniség, egy dolog közös ezekben a srácokban. Mindegyikük szereti, és tiszteli Lovie Smith-t, valamint munkáját. Lavonte David elmondása szerint teljesen kicserélődött a hangulat a One Buc Place-n. Egyszerűen öröm munkába járni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ő meg Mason Foster rendszerint egy kis plusz időt töltenek ott, saját kezdeményezésükből, hogy sikerüljön minél jobban elsajátítani az új védelmi rendszert, mire elérünk a szezonnyitóhoz.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com