Kuechly sérüléssel játszott

De ellentétben Cam Newton-nal, a linebacker Luke Kuechly sérülése nem komoly ahhoz, hogy távol maradjon az edzésektől.

Kuechly rögzítőt viselt a jobb kezén a pénteki előszezon meccsen a New England ellen és is viseli az edzéseken, miután megsérült a hüvelykujja a Kansas City Chiefs elleni meccsen augusztus 17-én.

"Ez nem gond," mondta Kuechly. "Tudok mozogni, amikor kell a mozgás, és megállhatok, ha arra van szükségem, hogy abbahagyjam, így jól vagyok. Azt hiszem, valaki megütötte sisakkal. Egy kicsit megduzzadt, a (Chiefs) meccs után, így ez elővigyázatosság."

Az ujj sérülések gyakoriak a védekező játékosoknál, és ez olyasmi, ami biztosan nem fog Kuechly útjába állni, bár lehet, hogy viselnie kell a rögzítést pár hétig.

"Játszani fog vele", mondta Ron Rivera, a korábbi NFL linebacker. "Ez sokszor megtörténik a linebacker-ekkel, a srácok a kezükkel is játszanak."

Kuechly kevés snap-et játszott a Patriots ellen, ami a terv része volt, mivel néhány további snap-et a többi játékos játszhatta, akik a pozíciókért harcolnak. Az első félidő utolsó két drive-jában már nem játszott , míg néhány társa a védelemből a pályán maradt, de még így is volt négy tackle-je.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu